Στρατηγική συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public

Η Vodafone Ελλάδας και τα Public ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα, στρατηγική συνεργασία, με επίκεντρο την ανάπτυξη ενός πλέγματος εμπορικών συνεργασιών, αξιοποιώντας τόσο τη δυναμική των μαρκών, όσο και την κλίμακα δύο εταιρειών τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι δυο εταιρείες στοχεύουν να ανταποκριθούν στις

μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να προσφέρουν στους καταναλωτές «καινοτόμες και ανταγωνιστικές λύσεις, μέσα από περισσότερες συνεργασίες και ένα αποτελεσματικό, ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας σε φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον».

Στο πλαίσιο αυτό, η Vodafone θα επεκτείνει σημαντικά, όπως επισημαίνεται, το δίκτυο καταστημάτων της, δημιουργώντας νέα σημεία εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα, στη λογική του shop-in-shop, ενώ οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με το προσωπικό των Public.

Σε επίπεδο προϊόντων θα αναπτυχθούν συνέργειες σε όλες τις υπηρεσίες κινητής και τηλεόρασης, εξαργυρώσεις για καταναλωτές και εταιρικούς πελάτες, νέους τρόπους πληρωμών, αλλά και πολυεπίπεδες συνεργασίες (omnichannel), εκμεταλλευόμενοι τις νέες δυνατότητες σε τομείς όπως παραλαβή προϊόντων και υπηρεσίες μετά την πώληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα