Στις 11 Νοεμβρίου το Media RoI Forum’22

Στις 11 Νοεμβρίου επιστρέφει σε φυσικό χώρο το Media RoI Forum’22, η συνάντηση κορυφής της ελληνικής αγοράς Media & Marketing που πραγματοποιείται ανά διετία με τη συμμετοχή ανώτατων και ανώτερων στελεχών από Media Agencies, Clients & Brands, Publishers & Broadcasters, Ad και Digital Agencies και Solutions Providers.

Η ατζέντα του συνεδρίου που θα λάβει

χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, περιλαμβάνει σειρά ζωτικών ζητημάτων τόσο για τον κλάδο των Media Agencies όσο και για τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα θα συζητηθούν: οι αλλαγές στις προτιμήσεις των πελατών και οι καινοτόμες νέες υπηρεσίες των Agencies, το talent management και οι επενδυτικές προτεραιότητες σε tech και data, οι μεταβολές στη μετρησιμότητα του RoI και τα νέα εργαλεία, η σύγκλιση creative & media, οι εξελισσόμενες σχέσεις με τα ΜΜΕ και τις Πλατφόρμες και, τέλος, οι ταχύτατα αναδυόμενες αγορές των connected TV και Retail Media. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΔΕΕ και του ΣΔΕ, ενώ η ανακοίνωση των πρώτων keynote speakers θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα