Στην εξαιρετική εμπειρία πελάτη συνεχίζει να εστιάζει η Wind Ελλάς

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2020 με ανοδική πορεία.

Η Wind Ελλάς καταγράφει 17 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, από τις αρχές του 2016, κατόπιν και της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων Α’ τριμήνου 2020. Τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες κινήθηκαν ανοδικά, ενώ κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η εταιρεία πραγματοποίησε συνολικές επενδύσεις ύψους 20,4 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων κατευθύνθηκε σε δίκτυα νέας

γενιάς.

Η στρατηγική της εταιρείας να ενισχύει την εξαιρετική εμπειρία πελάτη από κάθε σημείο επαφής, σε συνδυασμό με την συνεχή επέκταση των δικτύων νέας γενιάς τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή, έδωσαν ώθηση στην αύξηση των εσόδων και την απόκτηση νέων πελατών.

«Η κύρια προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, καθώς και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επικοινωνίας στους πελάτες μας, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες που το αγαθό της επικοινωνίας είναι πολύτιμο», σχολίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής. Στρατηγική εστίαση της Wind και για το 2020 αποτελεί η εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα