Στην WPP Media η Red Bull

Η WPP Media ξεκινά τη συνεργασία της στην Ελλάδα, με τη Red Bull, τον παγκόσμιο ηγέτη στα ενεργειακά ποτά, αναλαμβάνοντας τη στρατηγική media για την ελληνική αγορά. Η WPP Media ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του media planning & buying

για το σύνολο του χαρτοφυλακίου της Red Bull, καθώς και την επικοινωνιακή υποστήριξη των εμβληματικών events και αθλητικών δραστηριοτήτων του brand στην Ελλάδα.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Red Bull, αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και δημιουργικές προσεγγίσεις που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το δυναμικό πνεύμα του brand, δίνοντας «φτερά» στη στρατηγική επικοινωνίας του.

«Η Red Bull δεν είναι απλώς ένα προϊόν, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ορίζει την κουλτούρα της περιπέτειας και της κορυφαίας απόδοσης. Η εμπιστοσύνη τους μας γεμίζει ενέργεια και ευθύνη. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε το brand με το κοινό του με τρόπους που ξεπερνούν την παραδοσιακή διαφήμιση», δήλωσε η Έφη Δικαστοπούλου από την WPP Media.

Το άρθρο Στην WPP Media η Red Bull εμφανίστηκε πρώτα στο marketingweek.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα