Στη Λαμία το νέο «Μασούτης» έκτασης 1.000 τ.μ.

Με τη συμμετοχή επίσημων φορέων και του κοινού, εγκαινιάστηκε, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το νέο κατάστημα Μασούτης στη Λαμία, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου υγιούς οργανικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 390ο της αλυσίδας πανελλαδικά και έρχεται να προστεθεί στα δύο υφιστάμενα, μικρά καταστήματα της Λαμίας, τα οποία λειτουργούν στην πόλη από το 2015.

Το κατάστημα

εκτείνεται σε επιφάνεια περίπου 1.000 τ.μ., διαθέτει 38 θέσεις στάθμευσης, βιοκλιματική λειτουργία και ανθρωποκεντρικό, όπως αναφέρεται, σχεδιασμό, ενώ απασχολεί 35 εργαζόμενους και πέντε ταμεία.

Έμφαση δόθηκε και στην προσβασιμότητα και άνετη πλοήγηση, εντός του εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου, για ΑμΕΑ. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, όπου παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, Ιωάννης Μασούτης και ο Γενικός Διευθυντής Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, τοποθετήθηκε ειδικό κυτίο συγκέντρωσης τροφίμων για την Ιερά Μητρόπολη Λαμίας, με την εταιρεία να προσφέρει τα πρώτα 10 δέματα τροφίμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα