Στη Microsoft οι πρώην co-Founders της OpenAI

Επικεφαλής της εσωτερικής ομάδας AI της Microsoft ανέλαβε από χθες ο Sam Altman, εκ των co-Founders της OpenAI, μετά την απομάκρυνσή του από την εταιρεία την περασμένη Παρασκευή. Επιπλέον, ο Greg Brockman, πρώην Πρόεδρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και co-Founder της OpenAI, επίσης αποχώρησε από την εταιρεία, την περασμένη εβδομάδα και θα ενταχθεί στη

Microsoft συνεργαζόμενος με τον Sam Altman.

Σε post της στο LinkedIn, η Chief Executive Officer της Microsoft Satya Nadella εξήγησε ότι, παρά την ανάθεση ρόλων στους Sam Altman και Greg Brockman, η εταιρεία παραμένει σταθερή στη συνεργασία της με την OpenAI και έχει εμπιστοσύνη στον οδικό χάρτη που έχει δημιουργθεί για τα προϊόντα της και στην ικανότητά της να συνεχίσει να καινοτομεί με όλα τα νέα προϊόντα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στο Microsoft Ignite.

Έκανε γνωστό δε ότι ο Sam Altman θα αναλάβει τη θέση CEO στον νέο in-house όμιλο, συνεργαζόμενος με τον Greg Brockman. Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι πρώην εργαζόμενοι της OpenAI θα ενταχθούν στη Microsoft, ωστόσο ο Brockman σε post του στο X ανέφερε τους developers και ερευνητές Jakub Pachocki, Szymon Sidor και Aleksander Madry.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα