Σε πλήρη εξέλιξη οι χριστουγεννιάτικες brand επικοινωνίες

Όλο και περισσότερες χριστουγεννιάτικες καμπάνιες κάνουν την εμφάνισή τους στους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς πλησιάζει η 25η Δεκεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο 2-4 Δεκεμβρίου προβλήθηκαν νέες καμπάνιες των Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Γερμανός, Shopflix, Pamestoixima.gr και Entos. Η καμπάνια του Pamestoixima.gr, την οποία επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory, είναι χριστουγεννιάτικο promo του casino του, το οποίο είναι ένα καθημερινό ημερολόγιο προσφορών.

Ονομάζεται

Xmas Unboxing και κάθε μέρα περιμένει τους χρήστες μία νέα προσφορά. Η καμπάνια θα τρέξει στην τηλεόραση και online και εταιρεία παραγωγής είναι η Yeti Productions. Σε ένα κατάστημα όπου τυλίγονται χριστουγεννιάτικα δώρα εκτυλίσσεται η φετινή χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Πλαισίου με την «υπογραφή» της Frank & Fame, η οποία καταλήγει στο μήνυμα «Τις γιορτές αγαπάμε λίγο παραπάνω τα δώρα που λένε “το είδα και σε σκέφτηκα”».

«Μοιράσου τη χαρά με δώρα τεχνολογίας» είναι το μήνυμα της τηλεοπτικής καμπάνιας της Κωτσόβολος με προτάσεις προϊόντων για τα δώρα των Χριστουγέννων. Χιουμοριστική διάθεση και πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά τους Unboxholics έχει η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Γερμανού. Για την πρώτη χριστουγεννιάτική 360° καμπάνια του το Shopflix συνεργάστηκε, και πάλι, με τη Veesion, με την παραγωγή των τηλεοπτικών και των ραδιοφωνικών σποτ να έχει γίνει in-house.

«Δημιουργήσαμε και λανσάραμε την καμπάνια “Δώρα Για Όλους”, πάντα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του Shopflix που είναι: η γκάμα, η ευκολία για τον πελάτη σε όλα τα επίπεδα, η οικονομία και η αξιοπιστία», δήλωσε στέλεχος της πλατφόρμας στο DF. Tέλος, ο Santa Serta ήρθε στην αντίστοιχη καμπάνια των Entos.

Keywords
Τυχαία Θέματα