Σε καινοτομίες στο ΑΙ και CSR ενέργειες προχωρά η Salesforce

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Dreamforce 2023, του συνεδρίου της Salesforce, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο στις 12-14 Σεπτεμβρίου, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 75 «ηγέτες σκέψης» –ερευνητές, επιστήμονες και σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, όπως ο Sam Altman, CEO της Open AI και ο Dario Amodei, CEO της Anthropic.

Τις 1.500 και πλέον συνεδρίες παρακολούθησαν από κοντά 40.000 άτομα καθώς και εκατ. διαδικτυακοί θεατές στο κανάλι Salesforce+. Κατά την παρουσίαση της επόμενης

γενιάς της Τεχνητής Νοημοσύνης Einstein AI, η Salesforce υπογράμμισε τις βασικές της αξίες, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για ηθική χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Οι πρωτοποριακές εξελίξεις στον τομέα της ΑΙ, και ιδίως εκείνες που σχετίζονται με τις νέες λειτουργίες του Einstein για το Net Zero Cloud, αποτέλεσαν ακόμα ένα κεντρικό θέμα του συνεδρίου.

Μεταξύ των ανακοινώσεων της εταιρείας ήταν και η διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας της Salesforce με τη Google, η οποία επικεντρώνεται στην ενίσχυση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων μέσω του generative AI. Παρουσιάστηκαν, επίσης, οι πρώτοι έξι συμμετέχοντες του Salesforce Accelerator – AI for Impact, μιας φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας που στοχεύει στο να βοηθήσει ΜΚΟ να αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε τεχνολογίες ΑΙ.

Keywords
Τυχαία Θέματα