Σε απολύσεις προχωρά το LinkedIn

Σε απόλυση 716 από τους συνολικά 20.000 εργαζομένους του, προχωρά το LinkedIn, καθώς προσπαθεί να προσανατολιστεί σε ένα «ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο», πραγματοποιώντας περικοπές στην παγκόσμια επιχειρηματική του οργάνωση και στην παρουσία του στην Κίνα.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, το LinkedIn κλείνει την ομάδα επιχειρηματικής παραγωγικότητας. Σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ευέλικτο, πρόκειται να συνεργαστεί περισσότερο με προμηθευτές, μειώνοντας τους διοικητικούς

ρόλους. Το LinkedIn θα καταργήσει, επίσης, σταδιακά την εφαρμογή σταδιοδρομίας στην Κίνα, InCareer.

Παράλληλα με τις απολύσεις, η εταιρεία θα δημιουργήσει 250 νέους ρόλους σε new business, operations και account management teams. Τα σχέδια αυτά παρουσιάστηκαν σε επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου του LinkedIn, Ryan Roslansky, ο οποίος δήλωσε: «Καθώς σχεδιάζουμε το οικονομικό έτος 2024, αναμένουμε ότι το μακροοικονομικό περιβάλλον θα παραμείνει δύσκολο.

Προσαρμοζόμαστε όπως κάναμε και φέτος και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τη φιλοδοξία που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας και τον πραγματισμό που απαιτείται για την καλή λειτουργία της επιχείρησης».

(Πηγή: Marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα
LinkedIn,