Προγράμματα συνδρομών δοκιμάζει το «Χ»

Το «Χ», πρώην Twitter, του Elon Musk τεστάρει 3 προτάσεις premium συνδρομών – Basic, Standard, και Plus – βάσει του αριθμού των διαφημίσεων που θα προβάλλονται στους χρήστες. Η CEO του «Χ», Linda Yaccarino, ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας σε ενημέρωση προς τους debt holders του «Χ», την περασμένη Πέμπτη, αναφέροντας την αύξηση των εσόδων ως βασική «έμπνευση» για τις νέες προσφορές.

Σύμφωνα

με tweet του @aaronp613, στο πακέτο Premium Basic θα προβάλλονται όλες οι διαφημίσεις, στο Premium Standard, το οποίο θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο πρόγραμμα Premium στα 7,99 δολάρια, θα προβάλλεται το 50% των διαφημίσεων, ενώ στο Premium Plus, το οποίο θα προσφέρεται σε υψηλότερη τιμή, θα προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.

Δεν είναι σαφές το πότε θα είναι διαθέσιμα αυτά τα προγράμματα στο κοινό ή το πόσο θα κοστίζουν. Ωστόσο, αυτή η δοκιμή σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια του Musk για ροές εσόδων με βάση τις συνδρομές, παρά τις μεγάλες απώλειες της εταιρείας σε διαφημιστικά έσοδα μετά την εξαγορά από τον Musk, το περασμένο φθινόπωρο.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα