Πιστοποίηση Covid Shield για τα ξενοδοχεία του ομίλου Sani/Ikos

Σε συνεργασία με την TÜV Austria.

Καθώς οδεύει στην επανέναρξη των ξενοδοχείων του την 1η Ιουλίου, ο όμιλος Sani/Ikos και η TÜV Austria ανακοίνωσαν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου TÜV Austria Covid Shield. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία του ομίλου έλαβαν μια εξειδικευμένη πιστοποίηση, βάσει της οποίας διασφαλίζεται ότι τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον Covid-19, υπό την επίβλεψή της TÜV Austria.

Ο

Δημήτρης Κοντός, COO και μέλος του ΔΣ του ομίλου Sani/Ikos, δήλωσε: «Τα νούμερα δείχνουν ότι το κοινό ανακτά σταδιακά την επιθυμία να ταξιδέψει όμως πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το κάνει με ασφάλεια. Ισχυρό σύμμαχο σε αυτό το ζητούμενο αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας.

Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol για τα Ikos Resorts εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Ειδικότερα, η εφαρμογή του TÜV Austria Covid Shield αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης που εφαρμόζει πρώτος σε όλη την Ελλάδα ο όμιλός μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα