Παπαστράτος: Νέα επένδυση 200 εκατ. ευρώ και αλλαγή ηγεσίας

Τη νέα μεγάλη της επένδυση στην Ελλάδα παρουσίασε χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, η Παπαστράτος σε μεγάλη εκδήλωση την οποία διοργάνωσε στο Metropolitan Expo. Συνεχίζοντας, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, το ταξίδι της για ένα μέλλον #prostoklytero, η Παπαστράτος προχωρά στην επένδυση 200 εκατ. ευρώ, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση του εξαγωγικού έργου της, φτάνοντας σε συνολική αξία εξαγωγών 300 εκατ. ευρώ, έως το 2025.

Παράλληλα, η εταιρεία θα ενισχύσει την παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο με τέσσερις νέες γραμμές παραγωγής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε και μία αλλαγή στη διοίκησή της, με τον Γιώργο Μαργώνη να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και να διαδέχεται τον Χρήστο Χαρπαντίδη, πλέον Αντιπρόεδρο της PMI για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρευρέθηκε και ο Massimo Andolina, Πρόεδρος Ευρώπης της PMI, ο οποίος, ανακοίνωσε τη νέα επένδυση.

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος PMI για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σημείωσε: «Η “Νέα Εποχή” της Παπαστράτος ισχυροποιεί την Ελλάδα στο κέντρο των παγκόσμιων εξελίξεων, με περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής της εξωστρέφειας και 300 νέες θέσεις εργασίας». Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Γιώργος Μαργώνης, νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, τόνισε: «Έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας, την κοινωνία και τη χώρα, επενδύουμε σήμερα, επιπλέον 200 εκατ. ευρώ στην τεχνολογία που γεννά την καινοτομία». Τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκδήλωσης ανέλαβε η Yard, σε συνεργασία με τη McCann Athens.

Keywords
Τυχαία Θέματα