Πανόραμα 2022: Όλα τα δεδομένα για τα ελληνικά s/m σε μια έκδοση

Το 2021 «ήταν μια καλή χρονιά από τις περισσότερες χρηματοοικονομικές απόψεις» για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, οι οποίες συνέχισαν τις υψηλές επιδόσεις που κατέγραψαν την πρώτη «πανδημική» χρονιά.

Παρά την παγκόσμια αναταραχή, ο κλάδος ενισχύθηκε, κυρίως ως προς τη ρευστότητα και την ανάπτυξη των πωλήσεών του. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ετήσιας έκδοσης «Πανόραμα των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ 2022» του περιοδικού

«σελφ σέρβις».

Το «Πανόραμα» αποτελεί τη μοναδική ελληνική ετήσια έκδοση που από το 1997 δημοσιεύει πλήρη και αναλυτικά στοιχεία για τα οικονομικά των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, πλαισιωμένα με εμπεριστατωμένες αναλύσεις και άρθρα για τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές του.

Επιπλέον, περιλαμβάνει λεπτομερή χάρτη με την καταγραφή των καταστημάτων του δικτύου κάθε αλυσίδας. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και η δυνατότητα απόκτησης της έκδοσης και του usb που περιέχει σε επεξεργάσιμη μορφή όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα, είναι διαθέσιμες στο https://selfservice.gr/panorama/.

Keywords
Τυχαία Θέματα