Πάνω από 25% η συμμετοχή του online στις πωλήσεις των Public

Οι πρόσφατες επενδύσεις και οι διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες σε digital & logistics scale ups οδήγησαν στην ενίσχυση των online πωλήσεων των Public. Οι συνέργειες που έχουν δημιουργήσει με τις εταιρείες Klarna, Revolut, Box Now, Douleutaras και

Bookvoice.gr έχουν ενισχύσει την omnichannel εμπειρία πελάτη, με αποτέλεσμα η διείσδυση του online να ξεπερνά το 25% του συνολικού τζίρου.

Στόχος του Public Group είναι το ποσοστό των on line πωλήσεων των Public να αγγίξει το 50% τα επόμενα χρόνια. Ειδικότερα, τους πρώτους μήνες του 2023, οι ψηφιακές πωλήσεις των Public αναπτύσσονται με υψηλό διψήφιο ρυθμό, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ τα έσοδα του νέου Public Marketplace έχουν διπλασιαστεί το ίδιο διάστημα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα σειράς πρωτοβουλιών όπως: η αναβάθμιση της τεχνολογικής πλατφόρμας eCommerce, η εισαγωγή νέων προϊοντικών κατηγοριών στο νέο Public Marketplace, οι eCommerce υπηρεσίες payments & delivery που δίνουν ευελιξία και ευκολία στους πελάτες αλλά και οι επενδύσεις ύψους 30 εκατ. για τη δημιουργία του πρώτου οικοσυστήματος scale ups.

Keywords
Τυχαία Θέματα