Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παρέα, Προχωράμε Μπροστά» της Coral Gas

Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμα «Παρέα, προχωράμε μπροστά» της Coral Gas σε συνεργασία με τη Wise Greece που ξεκίνησε εδώ και 6 μήνες για την περιοχή των Ιωάννινων. Στόχος του προγράμματος ήταν η δημιουργία ενός θετικού κοινωνικού αντίκτυπου, που προσβλέπει σε ένα μέλλον πιο βιώσιμο, ανθρώπινο, τεχνολογικά και ψηφιακά αναβαθμισμένο.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 6 κύκλοι εκπαιδεύσεων: Επιχειρηματική ενδυνάμωση & Δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου, Πηγές χρηματοδότησης / οικονομικό πλάνο, Αποτελεσματική παρουσίαση (pitching), Μarketing / storytelling, Digital Marketing

& Digital Skills (Social Media Marketing, δημιουργία website κτλ.), Επιχειρηματικές τάσεις του μέλλοντος, Βιωσιμότητα / Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το προφίλ των εκπαιδευόμενων ήταν 60% γυναίκες & 40% άντρες, από τους οποίους το 58,5% δεν είχε ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα στο παρελθόν. Το πρόγραμμα διετέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, καθώς και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα