Ο ΣΗΠΕ ζητά την παράταση στήριξης του περιφερειακού Τύπου

Με επιστολή προς την κυβέρνηση.

Αίτημα για παράταση της κρατικής στήριξης στις επιχειρήσεις του περιφερειακού Τύπου εκφράζει με επιστολή του ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ), στον Στέλιο Πέτσα, Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στους Άδωνη Γεωργιάδη, Υπ. Ανάπτυξης, Χρήστο Σταϊκούρα, Υπ. Οικονομικών, Γιάννη Βρούτση, Υπ. Εργασίας και Γιάννη Μαστρογεωργίου, Γ. Γρ. Ενημέρωσης.

Η σχετική επιστολή αναφέρει: «Δεδομένης της συνεχιζόμενης ειδικής και δύσκολης περιόδου στην τοπική αγορά και την οικονομία που μεταξύ άλλων οδήγησε και σε μηδενισμό

της διαφημιστικής δαπάνης, θεωρούμε επιβεβλημένη την παράταση της περιόδου στήριξης των επιχειρήσεων περιφερειακού Τύπου, κατά τις διατάξεις της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α68 – 20.3.20) έως και τον Σεπτέμβριο του 2020.

Υπενθυμίζουμε την ανειλημμένη υποχρέωση για την εφαρμογή Προγραμμάτων ενίσχυσης του περιφερειακού Τύπου με μέτρο και σκοπό την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας όλων των ειδικοτήτων σ’ αυτόν. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε να επανεξετάσετε την πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών, τουλάχιστον έως το Σεπτέμβριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα