Ο Μακεδονικός Χαλβάς με νέο λογότυπο και συσκευασίες

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια και γιορτάζει με νέο λογότυπο και συσκευασίες. Ως αναπόσπαστο κομμάτι της Καθαράς Δευτέρας, όπως επισημαίνει, ο Μακεδονικός Χαλβάς γιορτάζει 100 χρόνια παράδοσης, γεύσης και ποιότητας και μοιράζεται τη δική του ιστορία, με μια ευχή: «να συνεχίσει η Καθαρά Δευτέρα να μας φέρνει

κοντά, κάθε γενιά, γύρω από ένα τραπέζι».

Φέτος, οι καταναλωτές θα τον βρουν με νέο λογότυπο και συσκευασίες, οι οποίες ανανεώνουν την εικόνα του με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοσή του, υπενθυμίζοντας την πορεία που έχει διανύσει από το 1924 έως σήμερα.

Παράλληλα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια προσφοράς. Φέτος, πρωτοστατεί στην ίδρυση του Κέντρου Διατροφής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με πρωταρχικό στόχο την προώθηση της υγιεινής, ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής. Τέλος, ο Μακεδονικός Χαλβάς προτρέπει τους καταναλωτές να επισκεφθούν το microsite 100xroniamazi.gr για να μάθουν την ιστορία των 100 χρόνων του, καθώς και για να συμμετέχουν σε διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα