Ο ιδρυτής της BBDO Flare, Nick Price, εγκαινιάζει ΑΙ Studio

Τη δημιουργία ενός generative AI Studio έχει ξεκινήσει ο Nick Price, ιδρυτής της Flare της BBDO, για εμπορικά σήματα και οργανισμούς. Ξεκινώντας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, το Nmatic χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία εικόνων, storyboards και animatics.

Ο Price θα ηγηθεί του Studio ως

ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μαζί με τον πρώην Executive Creative Director της BBDO, Chris Catchpole, και τον ιδρυτικό εταίρο της AIS, Steve Stretton. Οι Catchpole και Stretton θα είναι από κοινού Executive Creative Directors. Σημειώνεται πως οι τρεις τους έχουν διατελέσει, μεταξύ άλλων, senior ρόλους στις MullenLowe, Havas Media UK και AMV BBDO.

Το Studio παράγει εικόνες σε στενή συνεργασία με τους creators, επιτρέποντάς τους να διατηρούν τη δυνατότητά να εκμεταλλεύονται το στυλ και την αισθητική τους, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν generative AI content.

Σκοπός του Nmatic είναι να διαμορφώσει μια ΑΙ διαδικασία που διασφαλίζει ότι οι δημιουργοί επωφελούνται άμεσα από τις ευκαιρίες της τεχνητής νοημοσύνης. Το Nmatic αποτελείται επί του παρόντος από μια οκταμελή ομάδα που εργάζεται σε creative, strategy, production και tech, σε ενεργά briefs με δίκτυα agencies και brands.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα