Ο Paul O’Donnell νέος Πρόεδρος της EACA

Θητεία με έμφαση τις συνέργειες και τη διεύρυνση των ευκαιριών.

Ο Paul O’Donnell, Chief Executive της Ogilvy EMEA εξελέγη στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών Επικοινωνίας (EACA) για τα επόμενα 2 έτη. Διαδέχεται τον Dominic Grainger, Chief Executive Officer της WPP Specialist Communications, που βρισκόταν στην κεφαλή της EACA από το 2016. Η διετής θητεία το O’Donnell θα επικεντρωθεί

στην ενίσχυση της συνεργασίας στην Ευρώπη, καθώς η αγορά καλείται να διαχειριστεί 2 παράλληλες προκλήσεις: τον κορωνοϊό και το Brexit.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η EACA, «agencies και εθνικοί κλαδικοί φορείς καλούνται να συνεργαστούν όσο ποτέ άλλοτε προκειμένου να διατηρηθεί η πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, να υποστηρίξουμε την απασχόληση των ανθρώπων μας και να δημιουργήσουμε χειροπιαστή αξία για τους πελάτες μας. Θα επιλέξουμε τον ευρύτερο δυνατό ορισμό της “ευρωπαϊκής αγοράς”, συμπεριλαμβάνοντας ευκαιρίες στην Ανατολική Ευρώπη, την Τουρκία, καθώς και διατήρηση των συνδέσεων με τη Μ. Βρετανία, ανεξάρτητα από την επίσημη αποχώρησή της από την ΕΕ». Ο O’Donnell ανήκει στο δυναμικό της Ogilvy για περισσότερα από 30 χρόνια και κατέχει τη θέση του Chief Executive, Ogilvy EMEA από τον Μάιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα