Ο Baz Luhrmann για το Bombay Sapphire

Τον κινηματογραφικό σκηνοθέτη Baz Luhrmann επιστράτευσε το Bombay Sapphire για τη νέα του καμπάνια, η οποία ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα σε κάθε έκφανση της ζωής. Ο Luhrmann, σκηνοθέτης των ταινιών Moulin Rouge και Romeo + Juliet, ήταν ο creative director της καμπάνιας με τίτλο «Saw this, made this», για την υλοποίηση της

οποίας συνεργάστηκε με την Abbott Mead Vickers BBDO.

Γυρισμένη στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, μια ταινία 90 δευτερολέπτων με τίτλο «The world is a gallery», αποτυπώνει καθημερινές σκηνές με ποιητικό τρόπο, δείχνοντας πώς η έμπνευση μπορεί να προέλθει από τα πιο απίθανα μέρη. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στην πλατφόρμα της μάρκας «Stir creativity», με σκηνοθέτη τον Juan Cabral μέσω της MJZ. Μια δεύτερη ταινία περιλαμβάνει συνέντευξη με τον Luhrmann και ανέκδοτο υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Η καμπάνια θα «τρέξει» επίσης στα social media, προτρέποντας τους χρήστες να μοιραστούν τι τους εμπνέει, με το hashtag #SawThisMadeThis. Επιπλέον, mixologists δημιούργησαν κοκτέιλ με το Bombay Sapphire εμπνευσμένοι από τις πόλεις τους, ενώ η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με εικαστικές δράσεις σε μεγάλες πρωτεύουσες. Η καμπάνια θα τρέξει σε Αμερική, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία, Ολλανδία και στην Ελλάδα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα