Νήσος και Άμβυξ διοργανώνουν Web Conference

Με θέμα την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας.

Η ελληνική ζυθοποιία Νήσος και η εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπίρας Άμβυξ, θέλοντας να προσφέρουν στον δημόσιο διάλογο και τη γνώση των επαγγελματιών του χώρου, προσκαλούν Έλληνες και ξένους επιστήμονες, ειδικούς στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Εστίασης, Διασκέδασης και Φιλοξενίας, σεφ και

δημοσιογράφους να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επόμενη ημέρα στις επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας.

Σκοπός της διαδικτυακής συζήτησης είναι η σκιαγράφηση της λειτουργίας των καταστημάτων Εστίασης, Διασκέδασης και Φιλοξενίας μετά το lockdown και πριν το εμβόλιο, που θα εξουδετερώσει την απειλή του Covid-19. Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία επιστημονικά συμπεράσματα και τις πιθανές νέες ανάγκες και συμπεριφορές των πελατών, αναζητούνται νέες καλές πρακτικές, παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν την απειλούμενη επιχειρηματική βιωσιμότητα, τρόποι μείωσης του ρίσκου και ευκαιρίες για καινοτομία και εξέλιξη.

Επιφανείς προσκεκλημένοι θα συζητήσουν για τις νέες προκλήσεις, τους κινδύνους και τις απειλές, αλλά και για το πώς αλλάζουν οι χώροι, τα υλικά, οι διαδικασίες και η διάδραση στο περιβάλλον της Εστίασης, της Διασκέδασης και της Φιλοξενίας. Το Web Conference θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/05 στις 15:00 και απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες των κλάδων της εστίασης της διασκέδασης και της φιλοξενίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα