Νέα συνεργασία Just Advertising και Cross Pharmaceuticals

Με τηλεοπτική πρεμιέρα εγκαινιάστηκε η νέα συνεργασία της Cross Pharmaceuticals με την Just Advertising. Η καμπάνια αφορά τα προϊόντα Arthro Cel και Myo Cel Gel και αναμένεται να «τρέξει» σε TV και social media καθ΄ όλη τη σεζόν. Το τηλεοπτικό σποτ είναι παραγωγή της Just, ενώ για την εκφώνηση και τον ήχο συνεργάστηκε με την Dot Productions.

Η

επικοινωνία έχει ως στόχο να «συστήσει» στο κοινό τη λιποσωμιακή τεχνολογία των Arthro Cel και Myo Cel Gel και τον τρόπο που εκείνη δρα στα σημεία του πόνου των αρθρώσεων και των μυών. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, δεν έγινε καμία αναφορά στον πόνο, παρά μόνο στην απουσία του μέσα από τον χορό των πρωταγωνιστών. Τίθεται η ερώτηση «Γιατί χορεύει ο κύριος Γιώργος;» και παρουσιάζεται ένας παππούς να κάνει χορευτικές φιγούρες και να διασκεδάζει μαζί με την εγγονή του, χωρίς να σκέφτεται τον πόνο στα γόνατά του.

Το ίδιο γίνεται και με την «Άννα», όπου μια νέα μητέρα χορεύει μαζί με το μωρό της, χωρίς να την απασχολεί ο πόνος στη μέση της. «Θέλαμε η απάντηση στην ερώτηση να έρθει με την αποτελεσματικότητα και τον τρόπο δράσης της λιποσωμιακής τεχνολογίας, ώστε να καταφέρουμε να γνωρίσουμε στο κοινό την επιστήμη πίσω από τα προϊόντα της Cross Pharmaceuticals και να τη συνδέσουμε τόσο με το corporate moto “ from cure to care!”, όσο και με κάτι στοχευμένο, αλλά διασκεδαστικό», ανέφερε στέλεχος της Just Advertising στο DailyFax.



Keywords
Τυχαία Θέματα