Νέα καμπάνια «Switch by Avis»

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια «Switch by Avis» με την «υπογραφή» των Unlimited Creativity και Curious Ahead. Πρόκειται για μια σπονδυλωτή 360° καμπάνια και θα αναπτυχθεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες. Η ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε είναι ότι «όλο και περισσότεροι παίκτες κονταροχτυπιούνται στην κατηγορία ευέλικτης/συνδρομητικής μίσθωσης».

Ο τρόπος, που επιλέχθηκε, για να απεικονιστούν οι κόντρες στην αγορά του αυτοκινήτου είναι μια κόντρα με

αυτοκίνητα. Ένας άντρας και μια γυναίκα είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, με το κοινό να παρακολουθεί τις κόντρες τους, όπου δεν κερδίζει ο πιο γρήγορος, αλλά αυτός που έχει κάνει την καλύτερη επιλογή προγράμματος.

Η επικοινωνία διαθέτει «χιούμορ, δυναμικά μηνύματα και έξυπνες αιχμές προς τον ανταγωνισμό», όπως επισημαίνεται. Το concept, τα σενάρια, την επιμέλεια παραγωγής και την digital στρατηγική επικοινωνίας της καμπάνιας ανέλαβαν οι εταιρείες Unlimited Creativity και Curious Ahead αντίστοιχα. Σκηνοθέτης της καμπάνιας είναι ο Αποστόλης Παπαθανασίου, τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Μάριος Θεολόγης (Math Studio) και sound design η Βounce Music-Sound.



Keywords
Τυχαία Θέματα