Νέα γραφεία για την Bestseller στην Κηφισιά

Η Bestseller ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της λειτουργίας των νέων της γραφείων, στην οδό Θηβαΐδος 3 στην Κηφισιά. Τα νέα της γραφεία ως μέρος ενός γενικότερου πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, αντιπροσωπεύουν έναν συνδυασμό αρχιτεκτονικής και βιοκλιματικής φιλοσοφίας. Το κτίριο, το οποίο καταλαμβάνει ένα χώρο 4.500 τμ, συγκεντρώνει τα showrooms όλων των brands της Bestseller.

Το νέο κτίριο διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη βιοκλιματική του

αρχιτεκτονική, και αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Με πιστοποίηση Leed Gold, υιοθετεί μέτρα για τη διαχείριση των ρύπων, διαθέτει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και περιορίζει τη φωτορύπανση. Το κτίριο διαθέτει, επίσης, roof garden και μεγάλες βεράντες, που προωθούν την επικοινωνία και το bonding μεταξύ των εργαζομένων. Παράλληλα, στο προσεχές διάστημα θα εγκαινιαστεί και γυμναστήριο εντός του κτιρίου.

Ο Country Manager της Bestseller, Θοδωρής Σταθόπουλος, δήλωσε: «Τα γραφεία μας αποτελούν landmark για τον χώρο της μόδας στην Ελλάδα καθώς και από τα πιο σύγχρονα εντός του ομίλου της Bestseller παγκοσμίως. Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε αυτά τα γραφεία με πολλή αγάπη και με κύριο μέλημά μας τη δημιουργία ενός ευέλικτου χώρου εργασίας με αποτέλεσμα το wellbeing των εργαζομένων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα