Νέα φιλοσοφία για τα καταστήματα Cosmote

Τα καταστήματά της αναβαθμίζει η Cosmote, με μια νέα φιλοσοφία που έχει στο επίκεντρο την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της. Ήδη σε 18 νέα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Μεσσηνία, Ιωάννινα, Σέρρες

και Ηράκλειο Κρήτης, οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά «ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει», με στόχο να αναβαθμιστούν επιπλέον 12 σημεία μέσα στη χρονιά.

Τα νέα καταστήματα υποδέχονται τον πελάτη σε ευχάριστους, οικείους χώρους, με μοντέρνα αισθητική και καινοτόμα υλικά. Διαθέτουν θεματικές ζώνες που διευκολύνουν την περιήγηση του πελάτη, αναδεικνύοντας την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία, κινητή, internet και τηλεόραση, ενώ έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερα live demos, ψηφιακές οθόνες και Social Media Walls.

«Στην COSMOTE οδηγούμε τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε, σε όλα τα contact points, την ψηφιακή εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας», δήλωσε ο Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer του ομίλου ΟΤΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα