Νέα Chief Growth and Marketing Officer στη Unilever

Η Unilever επέλεξε νέο top marketer, κάνοντας εσωτερική πρόσληψη για τον ορισμό του επικεφαλής της επιχείρησης στις ΗΠΑ. Η Esi Eggleston Bracey εργάζεται στη Unilever για περισσότερα από πέντε χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, κατέχει τον ρόλο τόσο της Προέδρου της εταιρείας στις ΗΠΑ, όσο και της CEO

Personal Care Business στη Βόρεια Αμερική.

Ως top marketer της Unilever, ο τίτλος της Bracey θα είναι Chief Growth and Marketing Officer – μια διαφοροποίηση από τον τίτλο της Chief Digital and Commercial Officer της προκατόχου της, Conny Braams, μέχρι τον Απρίλιο του 2022, όταν το marketing αντικαταστάθηκε από το commercial. Τότε, η Braams είχε δηλώσει πως η αλλαγή του τίτλου της αντανακλά τη φιλοδοξία της να καταργήσει τα «σιλό» μεταξύ marketing και πωλήσεων.

Ο τίτλος του προκατόχου της Braams, Keith Weed, ήταν Chief Marketing and Communications Officer στον οργανισμό. Ο διορισμός της Bracey έρχεται τη στιγμή που ο νέος CEO της Unilever, Hein Schumacher, περιέγραψε τις αλλαγές που θέλει να κάνει στην εταιρεία, σημειώνοντας πως σκοπεύει να δημιουργήσει «κουλτούρα απόδοσης», με «μια ανανεωμένη ομάδα να ηγείται της αλλαγής». Όπως και η προκάτοχος της Braams, η Bracey αποτελεί μια εσωτερική προαγωγή της Unilever.

(Πηγή: Marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα