Μέλη του Ελλα-Δικά Μας «στη μάχη» κατά του Covid-19

Προχώρησαν σε δράσεις στήριξης του ΕΣΥ.

Η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας, αφουγκραζόμενη την ιδιάζουσα κατάσταση που βιώνει το σύνολο της χώρας λόγω της πανδημίας, θεωρεί προτεραιότητα την προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα Μέλη της να προχωρούν σε σχετικές δράσεις. Ενδεικτικά, η Χήτος ΑΒΕΕ-Ζαγόρι προχώρησε στη δωρεά ειδικών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, η Μέγα στη δωρεά 20 νοσοκομειακών κλινών προς το Υπουργείο Υγείας,

η Skag σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του Συνδέσμου Προμηθευτών Χαρτοπωλείου προέβη σε δωρεά Θαλάμου κάθετης ροής και αρνητικής πίεσης για τον Covid-19 στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Παράλληλα, η Hellas Frost προμηθεύει 1 μονάδα αρνητικής πίεσης στο ΓΝΑ Αλεξανδρουπόλεως, η Cartontec δώρισε 1 κλίνη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η ΜΕΒΓΑΛ εργαστηριακό εξοπλισμό στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και η Agrino προσέφερε στολές, μάσκες και ασπίδες προστασίας προσώπου σε νοσοκομεία της χώρας. Σε ανάλογες ενέργειες προχώρησαν και πολλές άλλες εταιρείες μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα