Λανσάρεται η β΄ φάση της καμπάνιας για τα 20 χρόνια Skroutz

Μετά την πρώτη φάση της επετειακής καμπάνιας «20 χρόνια δικό σας. Skroutz», το ελληνικό marketplace εγκαινιάζει τη δεύτερη φάση εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του με μουσική και δημιουργική διάθεση. Με βασικό στοιχείο τη μουσική, το μόττο «20 χρόνια δικό σας» μετατρέπεται σε «δικόοοοο σας», δίνοντας «φωνή» στους χρήστες του.

Συγκεκριμένα, με χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ), το Skroutz μετατρέπει τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των χρηστών σε πρωτότυπα τραγούδια, δημιουργώντας ένα μουσικό άλμπουμ που καλύπτει

όλα τα μουσικά στυλ, με δημιουργίες όπως το μπλέντερ που χορεύει τσιφτετέλι, μια κρέμα προσώπου πολύ ροκ, και άλλα.

Με επίκεντρο τη μουσική στη β’ φάση της εορταστικής καμπάνιας, το Skroutz συμμετέχει, επίσης, ως χορηγός στο Release Athens Festival 2025, στην Πλατεία Νερού. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους το ειδικά διαμορφωμένο branded locker installation του Skroutz, όπου θα μπορούν να αποθηκεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα καθ’ όλη τη διάρκεια των live. Η ιδέα και η υλοποίηση της καμπάνιας είναι της in-house creative και marketing ομάδας του Skroutz.

Keywords
Τυχαία Θέματα