Ιsomat: Σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα 28 εκατ. ευρώ

Η Isomat έκλεισε το 2023 με ενίσχυση των οικονομικών της μεγεθών, με αύξηση στον κύκλο εργασιών του ομίλου κατά 6,3% σε σχέση με το 2022. Ενδεικτικά, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 107,3 εκατ. ευρώ, ενώ για την Ελλάδα ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 86,6 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 7% σε σχέση με το 2022. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Isomat, Θάνος Τζιρίτης, ανέφερε:

«Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα,

ως αξίες που διέπουν διαχρονικά την κουλτούρα της Isomat, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών, συμβάλλουν στη διατήρηση μιας σταθερής ανοδικής πορείας, στην οποία αποσκοπούμε και για την τρέχουσα χρονιά, έχοντας ήδη προγραμματίσει μία σειρά επενδύσεων και στρατηγικών κινήσεων εξωστρέφειας».

Αναφορικά με το επενδυτικό πλάνο του ομίλου, σε εξέλιξη βρίσκεται νέο επενδυτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα που υπολογίζεται στα 28 εκατ. ευρώ, το οποίο επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, στην αναβάθμιση του μηχανολογικού, τεχνολογικού και κτιριακού εξοπλισμού αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα