Η συνεργασία ΕΟΤ και Project Agora γίνεται global case study για την Taboola

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συνεργάστηκε με το Project Agora, ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της native διαφήμισης και της πλατφόρμας της Taboola, της μεγαλύτερης native ads πλατφόρμας στο open web. Η επιτυχημένη συνεργασία ξεχώρισε για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματά της και έκανε την Taboola να την επιλέξει ως παγκόσμιο case study.

Με τη χρήση της Taboola,

ο ΕΟΤ λάνσαρε native ads, στοχεύοντας κοινά σε 12 χώρες. Οι native αυτές διαφημίσεις ενσωματώθηκαν απρόσκοπτα στην εμπειρία του χρήστη στο premium περιβάλλον των μεγαλύτερων publishers παγκοσμίως, μετρώντας 789 εκατομμύρια impressions και πάνω από 2,6 εκατομμύρια προβολές βίντεο. Το Project Agora βελτιστοποίησε περαιτέρω τις καμπάνιες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες retargeting της Taboola.

Η στρατηγική retargeting είχε ως αποτέλεσμα μείωση του bounce rate κατά 11,5%, προσελκύοντας επισκέπτες υψηλότερης ποιότητας στον ιστότοπο Visitgreece.gr. Η Έφη Στυλιδιάδη, επικεφαλής του Τμήματος Διαφήμισης του ΕΟΤ, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Ελλάδα κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό και να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα του brand Greece.

Με το Project Agora και την Taboola, καταφέραμε να προσεγγίσουμε το κοινό σε 12 χώρες με εντυπωσιακές native διαφημίσεις, οδηγώντας επισκέπτες υψηλής ποιότητας στον ιστότοπό μας και δημιουργώντας εκατομμύρια προβολές βίντεο».

Το case study δημοσιεύτηκε στο site της Taboola και προωθήθηκε από τα SoMe και άλλα κανάλια. Το Project Agora και η Taboola έχουν αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα και άλλες 25 αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα