Η Μέγα δίνει έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη

Πληθώρα πιστοποιήσεων και βραβεύσεων έχει λάβει η Μέγα, ενώ συμμετέχει στους πλέον έγκριτους παγκόσμιους θεσμούς που πρωτοστατούν στα θέματα Αειφορίας.

Ενδεικτικά, υποστηρίζει, από το 2019, το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, είναι πρεσβευτής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, ενώ εκδίδει τακτικά Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπου αποτυπώνονται οι πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα και οι στόχοι στην πορεία προς την Αειφορία.

Παράλληλα, η Μέγα είναι μέλος του παγκόσμιου

οργανισμού Sedex (Supplier Ethical Data Exchange), ενώ όσον αφορά στις διακρίσεις, έχει αναδειχθεί, μεταξύ άλλων, «Επιχείρηση της Χρονιάς» στην Τελετή Απονομής του θεσμού των βραβείων «Πρωταγωνιστες της Ελληνικής Οικονομίας 2023» για τη συνολική συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία, ενώ έλαβε την ευρωπαϊκή διάκριση:

«European Product Safety Award» για το Babylino Sensitive και βρίσκεται στη λίστα «Change The World 2022» του Fortune Greece. Τέλος, σημειώνεται πως η εταιρεία έχει υιοθετήσει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, μέσα από το στρατηγικό πρόγραμμα Act Green.

Keywords
Τυχαία Θέματα