Η ενσωμάτωση του ESG σε επιχειρηματικές και επενδυτικές αποφάσεις

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο Grand Hyatt Athens, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ESG & Compliance Conference της KPMG στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει την αυξανόμενη σημασία του ESG για τους οργανισμούς, παρουσιάζοντας καλές πρακτικές, παγκόσμιες τάσεις, καινοτομίες και νέες ιδέες που οδηγούν τις εξελίξεις στο επιχειρείν.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν γιατί και

πώς οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως αρχίζουν να οικοδομούν τον σκοπό σε κάθε τους δραστηριότητα και γιατί μερικές το πετυχαίνουν και άλλες όχι, ο ρόλος του CSO για μια δίκαιη μετάβαση, καθώς και οι προϋποθέσεις με τις οποίες μπορεί η εταιρεία να επιτύχει σε επίπεδο βιωσιμότητας.

Επιπλέον, στελέχη της αγοράς θα συζητήσουν τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας του COP 28, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες σε επίπεδο απανθρακοποίησης των business models και net zero. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν case studies, καθώς και τα key insights από το Kantar Sustainability Sector Index 2023 της Kantar το οποίο αποκαλύπτει πώς τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα επηρεάζουν τις αντιλήψεις και τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων με τα brands.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ESG,