Η Ελίν και η Aegean Rebreath ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Ελίν ξεκινά συνεργασία με την Aegean Rebreath, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας και αφορά στην υλοποίηση προγράμματος ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης κατά των ρυπάνσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Με βασικό μήνυμα ότι «Καμία ρύπανση δεν είναι ασήμαντη» στελέχη της Ελίν και του οργανισμού θα επισκεφθούν 4 δήμους του Δικτύου Μπλε Δήμων (Σαντορίνη, Αλόννησος, Λευκάδα, Πόρος) και θα μοιραστούν

με εκπροσώπους των λιμενικών ταμείων και επαγγελματίες αλιείς, γνώσεις προκειμένου να συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος, η Ελίν θα προχωρήσει σε δωρεά αντιρρυπαντικού εξοπλισμού σε κάθε έναν από τους δήμους, ώστε οι τοπικές αρχές να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ρυπάνσεων.

Η Υπεύθυνη Βιώσιμης Ανάπτυξης και ΕΚΕ της Ελίν, Ράνια Καμπουροπούλου, δήλωσε: «Μέσω της συνεργασίας μας, στοχεύουμε να ενισχύσουμε τις τοπικές κοινωνίες με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να γίνουν αποτελεσματικά διαχειριστές και προστάτες του θαλάσσιου περιβάλλοντος, διατηρώντας την ομορφιά και τους πόρους του για τις επόμενες γενιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα