Η Vodafone ενισχύει το αποτύπωμά της στην Κρήτη

Την Κρήτη επισκέφτηκαν μέλη της διοικητικής ομάδας της Vodafone Ελλάδας ώστε να παρουσιάσουν στους συνεργάτες τους τη στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση του αποτυπώματός της στο νησί, μέσα από στοχευμένες επενδύσεις σε υποδομές, ψηφιακές υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό.

Η εστίαση της Vodafone

Ελλάδας στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου αντανακλά την εμπιστοσύνη των συνδρομητών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, όπου το μερίδιο αγοράς της εταιρείας βρίσκεται σταθερά πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Με αυτήν τη βάση, επενδύει στρατηγικά στη λιανική της αλυσίδα και φέρνει μία νέα εποχή για τις εμπορικές επιλογές των καταναλωτών, λειτουργώντας -μεταξύ άλλων- τρία πρότυπα, digital καταστήματα στο Ηράκλειο, ενώ ενισχύει τη σύνδεσή της με τη φοιτητική κοινότητα του νησιού μέσα από το CU κατάστημα στο Ηράκλειο και το CU hub στο Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο).

Η τοποθέτηση της Vodafone Ελλάδας στο νησί αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα μέσα από νέες, διαθέσιμες υπηρεσίες νέας γενιάς (σταθερή τηλεφωνία και Vodafone TV).

Keywords
Τυχαία Θέματα