Η Uber δημιουργεί διαφημιστικό offering

Με στόχο να αυξήσει τις πηγές εσόδων της, η Uber λανσάρει ένα νέο διαφημιστικό business, με στόχο να καταφέρει να αγγίξει σε αξία το 1 δισ. δολάρια μέχρι το 2024. Υποστηρίζοντας ότι προσεγγίζει 122 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε όλον τον κόσμο, η Uber θα προσφέρει διαφημιστικό χώρο στο application της για κλήση οχήματος, στο UberEats app, στην οροφή των αυτοκινήτων της, καθώς και σε προωθητικά emails και σε διαφημίσεις σε

βιτρίνες.

Η εταιρεία δοκιμάζει επίσης ένα πρόγραμμα για ψηφιακές διαφημίσεις εντός των οχημάτων σε Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο, στο πλαίσιο του οποίου θα τοποθετηθούν tablets στα καθίσματα όπου θα προβάλλονται πληροφορίες για τη διαδρομή και διαφημιστικά μηνύματα. Η διαφημιστική πλατφόρμα είναι ήδη ενεργή σε πολλές χώρες και σχεδιάζεται η διεθνής της επέκταση το ερχόμενο έτος. Στηρίζεται στην υπάρχουσα διαφημιστική προσφορά της Uber, η οποία περιορίζεται σε δυνατότητα διαφήμισης στο Uber Eats app και σε πινακίδες στις οροφές των οχημάτων, σε κάποιες αγορές.

Ο Mark Grether, General Manager of Uber ads, δήλωσε: «Μπορούμε να βοηθήσουμε κορυφαία brands να αναπτύξουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες, συνδέοντάς τους σε μια στιγμή κατά την οποία οι καταναλωτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους».

(Πηγή: Marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα