Η The Newtons Laboratory για «Τα Νέα»

Στον «αέρα» βρίσκεται, από τις 12 Μαΐου, η νέα καμπάνια της εφημερίδας «Τα Νέα», την οποία «υπογράφει» η The Newtons Laboratory.

Σύμφωνα με το concept της, οι άνθρωποι ζουν στην εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν συνεχώς. Κάθε μέρα εμφανίζονται νέες τεχνολογίες, νέα δεδομένα, μαθαίνουν νέες λέξεις που δεν γνωρίζουν ακριβώς τη σημασία τους. Έτσι, αφού ο άνθρωπος είναι

ον που δεν σταματά να αναρωτιέται και να ανακαλύπτει, προκύπτουν συνεχώς νέα ερωτήματα και νέες απορίες, με αποτέλεσμα να ψάχνουν απαντήσεις.

Και πού μπορούν να αναζητήσουν απαντήσεις που να ξέρουν πως είναι έγκυρες και τεκμηριωμένες; Σε μία εφημερίδα με κύρος και ιστορία, και σύμφωνα με την καμπάνια στην εφημερίδα «Τα Νέα». Η καμπάνια θα «τρέξει» σε τηλεόραση, print, ραδιόφωνο, digital Μέσα (YouTube, SoMe, Internet) και display campaign.

Η εταιρεία που ανέλαβε τη συνολική επιμέλεια παραγωγής της ταινίας είναι η Yeti Pictures. Αναλυτικά, οι συντελεστές που συνεισέφεραν στην καμπάνια είναι οι: Yeti Pictures, Till Noon (Art Direction), Yeti Pictures (Direction, 3d Animation, Motion Design), Till Noon (Graphic Design), Oxyzed (Music) και Bounce Music Audio (Vo mix).

Keywords
Τυχαία Θέματα