Η Praktiker Hellas τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης στις 18 Μαρτίου, η Praktiker Hellas ανανεώνει την περιβαλλοντική της υπόσχεση να λειτουργεί πιο «πράσινα», να φέρνει διαρκώς καινοτόμες λύσεις και να προσφέρει βιώσιμες επιλογές που βάζουν τη φύση σε κάθε σπίτι.

Η Praktiker Hellas διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου και την εδραίωση της οικολογικής συνείδησης, την «Περιβαλλοντική Υπόσχεση: Το Σπίτι μας αλλάζει την Πόλη», το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς με ενέργειες που ωφελούν την αειφορία

και προάγουν την κουλτούρα ανακύκλωσης σε όλο το φάσμα του οικοσυστήματός της. Η εταιρεία διευρύνει διαρκώς τη στρατηγική βιωσιμότητάς της και επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη στο σύνολο του δικτύου της, μέσα από την ενεργειακή αναβάθμιση των δομών της, αλλά και προγράμματα και δράσεις που ευαισθητοποιούν και προσθέτουν αξία στο σύνολο της κοινωνίας.

Διαθέτει τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης, στο σύνολο των καταστημάτων της, στα οποία μπορεί το κοινό να ανακυκλώσει τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές του, όπως επίσης και μπαταρίες, συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα ανακύκλωσης, ενώ η ίδια έχει δημιουργήσει το «Ανακυκλώνω και Κερδίζω Πράσινα». Παράλληλα, στα καταστήματά της και το praktiker.gr, οι επισκέπτες θα βρουν προϊόντα ανακύκλωσης και ανακυκλώσιμων υλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα