Η Praktiker Hellas στη HORECA 2023

Η Praktiker Hellas, το ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετέχει στην έκθεση HORECA. 2023, που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Με κεντρικό μήνυμα «We Mind Your Business-Κάντε

ένα update στην επιχείρησή σας» η εταιρεία θα βρίσκεται στο περίπτερο B12-C13 στο Hall 2 με την Praktiker Business ομάδα της για να μοιραστεί με τους επαγγελματίες επισκέπτες όλες τις νέες τάσεις και τις δυνατότητες για την κάλυψη κάθε τους ανάγκης.

Η Praktiker εστιάζει σε πέντε βασικές αρχές: Φιλοξενία, Πολυμορφικότητα, Εμπειρία Διαμονής, Προσβασιμότητα και Βιωσιμότητα, δημιουργώντας ξεχωριστά «places to be», ώστε οι πελάτες των επιχειρηματιών να βιώνουν εμπειρίες διασκέδασης και διαμονής.

Μια πλούσια γκάμα επώνυμων και αξιόπιστων brands της αγοράς, «πράσινες» συσκευές, εξατομικευμένα concepts για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έκθεση Urban Kipos αλλά και μια exclusive σειρά προϊόντων φιλικά σε άτομα με αναπηρία, βρίσκονται στον One Stop Shop προορισμό για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα