Η Praktiker Hellas έδωσε το «παρών» στη HORECA

Η Praktiker Hellas συμμετείχε για πρώτη φορά στη HoReCa 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Η ομάδα Praktiker Business ήταν εκεί, προτείνοντας λύσεις και πρακτικές για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου.

Από

το εκθεσιακό της σποτ, πέρασαν πάνω από 10.000 επαγγελματίες, που ξεναγήθηκαν, μεταξύ άλλων, στα έτοιμα concepts υπνοδωματίου, μπάνιου, ηλεκτρικών συσκευών, και ενημερώθηκαν από τους Business Experts της Praktiker -35 σύμβουλοι πωλήσεων πανελλαδικά- για τις «We Mind Your Business» προτάσεις της.

Με κεντρικό μήνυμα «We Mind Your Business-Κάντε ένα update στην επιχείρησή σας», η Praktiker σύστησε στο επαγγελματικό κοινό τις βασικές αρχές της B2B φιλοσοφίας της: Βιωσιμότητα, Προσβασιμότητα και Πολυμορφικότητα, Φιλοξενία και Εμπειρία Διαμονής.

«Η Praktiker Hellas με την παρουσία της στη φετινή HoReCa επιβεβαιώνει τη θέση της ως ένας αξιόπιστος σύμμαχος, μαζί με τον οποίο οι επαγγελματίες μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον της επιχείρησής τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα