Η PetExplorer στο πρόγραμμα «Unleashed» της Purina

Στην τελική φάση του προγράμματος επιτάχυνσης «Unleashed» της Purina, το οποίο διανύει την πέμπτη χρονιά, συμμετέχει, για πρώτη φορά, μια ελληνική start-up, η PetExplorer, που ξεκίνησε την πορεία ανάπτυξής της στο πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «Ignite Ideas» της Nestle Ελλάς. Η PetExplorer έχει δημιουργήσει την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει εύκολα και αξιόπιστα ιδιοκτήτες κατοικίδιων με επαγγελματίες κτηνιάτρους και όχι μόνο.

O Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, ιδρυτής της PetExplorer,

επισημαίνει: «Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Unleashed της Purina αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό για εμάς, γιατί μας προσφέρει διεθνή εμπειρία, σύνδεση με την αγορά, τεχνογνωσία αλλά και πόρους για να πραγματοποιήσουμε τα επόμενα βήματά μας. Πρωτοβουλίες σαν αυτή αποδεικνύουν ότι οι εδραιωμένες επιχειρήσεις μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων».

Το πρόγραμμα «Unleashed» λειτουργεί με την υποστήριξη του Purina Accelerator Lab. Η Purina παρέχει σε συμμετέχουσα start-up, μεταξύ άλλων, ένα εξατομικευμένο πακέτο ανάπτυξης που περιλαμβάνει επιχειρηματική και τεχνολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα