Η Microsoft επεκτείνει τη συμβατότητα των games της

Μια νέα gaming στρατηγική εγκαινιάζει η Microsoft, με σκοπό να φέρει την αλλαγή στον κλάδο. Ειδικότερα, η ιδιοκτήτρια του Xbox απομακρύνεται από τα παιχνίδια τα οποία αφορούν αποκλειστικά στο δικό της hardware, επεκτείνοντας τη συμβατότητα των ιδιόκτητων τίτλων της και σε άλλες κονσόλες.

Κάποτε, ο λόγος ύπαρξης της Microsoft ήταν να τοποθετήσει

«ένα PC σε κάθε γραφείο και σε κάθε σπίτι, το οποίο θα “τρέχει” με λογισμικό Microsoft». Από τότε που ανέλαβε CEO ο Satya Nadella, η Microsoft μετατόπισε τη στόχευσή της προς την εύρεση της μεγαλύτερης δυνατής αγοράς όπου μπορεί να απευθυνθεί. Φαίνεται ότι η εταιρεία, εφαρμόζει τώρα την ίδια φιλοσοφία και στο gaming. Ας σημειωθεί ότι, μετά την εξαγορά ύψους 75 δισ. δολαρίων, της Activision Blizzard, ρυθμιστικές αρχές και gamers βρίσκονταν σε ανησυχία μήπως το σύμπαν του Xbox μετατραπεί σε κλειστό κύκλωμα.

Μετά την ολοκλήρωση της ρυθμιστικής διαδικασίας, φαίνεται ότι η νέα βελτιωμένη λειτουργία της Microsoft προσάρμοσε τις ιδέες της σχετικά με το gaming, ώστε να αξιοποιήσει τις σημαντικότερες ευκαιρίες που προσφέρει η πνευματική ιδιοκτησία. Για τον σκοπό αυτό, θα ανοίξει τέσσερις τίτλους στις κονσόλες της Sony και της Nintendo.

Keywords
Τυχαία Θέματα