Η Mediahub επεκτείνει την ηγετική ομάδα της στην περιοχή EMEA

Την ομάδα της στην περιοχή EMEA ενισχύει η Mediahub, προσλαμβάνοντας τον David Palmer ως Executive Director, Global Client Partnerships και τον Saj Nazir ως Senior Vice-President, Media Creativity.

Ο νέος ρόλος του D. Palmer εστιάζει στην ηγεσία των διεθνών σχέσεων πελατών και στην υποστήριξη των new businesses του agency. Αντίστοιχα, ο S. Nazir θα είναι

υπεύθυνος για την προώθηση του media creativity και των μη παραδοσιακών δραστηριοτήτων και στρατηγικής για πελάτες στο σύνολο του χαρτοφυλακίου του agency, ως μέλος του Radical + Disruptive Lab.

Ο D. Palmer με άμεση προέλευση από τη Rensair, όπου διατελούσε ως Global Growth Director, κατείχε προηγουμένως τον ρόλο του Global Media Director στην Dyson, όπου επέβλεπε το ύψους 400 εκατ. λιρών ετήσιο budget του brand και εφάρμοζε προηγμένες μετρήσεις, analytics και λύσεις βελτιστοποίησης σε όλα τα κανάλια της εταιρείας.

Ο S. Nazir ήταν προηγουμένως Head of Content and IP στη Wavemaker, όπου συνέβαλε στη σύνδεση των brands με το κοινό τους μέσω πρακτικών όπως branded entertainment, licensing, κατοχή δικαιωμάτων και content και media partnerships. Τα δύο στελέχη θα έχουν ως έδρα τους τα κεντρικά γραφεία του agency στο Λονδίνο και θα αναφέρονται στον Ross Jenkins, Chief Executive, EMEA and APAC στη Mediahub.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα