Η M-Stat ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Acoustic

Οι υπηρεσίες του Αcoustic Exchange εντάσσονται στo ΟΜΝΙ Μessaging.

H M-STAT ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Acoustic, τον μέχρι πρότινος τομέα Μarketing της ΙΒΜ με τίτλο «IBM Watson Marketing», o οποίος λειτουργεί πλέον ως ανεξάρτητη εταιρεία.

Η συνεργασία αφορά στη διασύνδεση της πλατφόρμας OMNI Μessaging της M-Stat με την υπηρεσία Acoustic Exchange, το νέο brand name της IBM UBX, που επιτρέπει την επικοινωνία όλων των προϊόντων της Acoustic με υπηρεσίες τρίτων.

Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Acoustic Exchange για data-driven marketing έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδεθούν με την πλατφόρμα OMNI Messaging της M-Stat και να αξιοποιήσουν τα δεδομένα της για Μobile Marketing καμπάνιες. Η πλατφόρμα OMNI Messaging ενημερώνεται αυτόματα για κάθε νέα καμπάνια που δημιουργείται μέσω της Acoustic Exchange και σύμφωνα με τις παραμέτρους που έχουν επιλεχθεί, διαμορφώνει αντίστοιχη λίστα για άμεση ή μελλοντική χρήση. Η λίστα χρησιμοποιείται για αποστολές μηνυμάτων μέσω Viber, SMS. Πρόκειται για λύση που συνδυάζει τις δυνατότητες της λύσης του Acoustic Εxchange με τα Mobile Marketing & Αlerting μηνύματα σε μοντέρνα OTT αλλά και παραδοσιακά κανάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα