Η Lidl Ελλάς σταθερά δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Από τις 19 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσφέρει 0,10 ευρώ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας των τριών Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αττική. Η Lidl Ελλάς, από το 2012, έχει προσφέρει συνολικά για τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάνω από ένα εκατομμύριο

ευρώ, ενώ, τον Απρίλιο του 2015, διέθεσε στον οργανισμό και ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.

Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, τον Μάιο του 2021, η εταιρεία παραχώρησε δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα