Η LG στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στην B2B αγορά

Ο William Cho, CEO της LG αναφέρθηκε στις στρατηγικές για την ενίσχυση της παρουσίας της στην παγκόσμια B2B αγορά κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεών του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Κατά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των τοπικών θυγατρικών, ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη παροχής εξαιρετικών εμπειριών στους πελάτες μέσω προηγμένων, ολοκληρωμένων λύσεων που συνδυάζουν άρτια το software

και τις υπηρεσίες με διαφοροποιημένα προϊόντα hardware.

Ο Cho ξεκίνησε την περιοδεία του από το Λας Βέγκας στη Νεβάδα των ΗΠΑ, στις αρχές του έτους, όπου παρακολούθησε τη CES 2023 και συζήτησε την ανάπτυξη της αγοράς εξαρτημάτων για ηλεκτρικά οχήματα με στρατηγικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των GM και Magna. Ακολούθως, επισκέφθηκε τη Βαρκελώνη, όπου παρακολούθησε την ISE 2023 και συναντήθηκε με τον CEO του Odeon Group, ενώ ξεναγήθηκε στις τοπικές αίθουσες της Odeon.

«Η εξαιρετική εμπειρία του πελάτη που παρέχεται από το τμήμα Information Displays (ID) της LG βασίζεται σε διεξοδική έρευνα σχετικά με το τι είναι σημαντικό για τους πελάτες σε κάθε αγορά», δήλωσε ο Cho. «Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες των πελατών».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ταξίδεψε πίσω στις ΗΠΑ, κάνοντας μια στάση στην Ατλάντα της Τζόρτζια, για να παρακολουθήσει την AHR Expo 2023, δηλώνοντας πως η LG θα συνεχίσει να ενισχύει τις HVAC τεχνολογίες αιχμής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα