Η Kaizen Gaming «Great Place to Work»

Η Kaizen Gaming, αναγνωρίστηκε για δεύτερη φορά ως Great Place to Work στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον θεσμό Great Place to Work, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης αλλά και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα,

διακρίθηκε στη συνέχεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζομένους.

Η Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της Kaizen Gaming, σημείωσε: «Στην Kaizen Gaming, οι εργαζόμενοι αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, στο οποίο καλλιεργείται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και το ομαδικό πνεύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα