Η Interweave χορηγός της OFFF στη Βαρκελώνη

Η Interweave χορηγεί την OFFF Barcelona για δεύτερη συνεχή χρονιά και συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, σε ένα από τα σημαντικότερα παγκόσμια φεστιβάλ δημιουργικότητας και ψηφιακού σχεδιασμού.

Η OFFF, 22nd edition, θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Μαρτίου στο Disseny Hub Barcelona, συγκεντρώνοντας κορυφαία ονόματα και τα πιο διάσημα creative

studios, προκειμένου να μοιραστούν ιδέες και να συζητήσουν για το μέλλον στους τομείς του design, της τέχνης και της ψυχαγωγίας, καθώς και της μεταψηφιακής κουλτούρας.

Η διεθνής αυτή πλατφόρμα θα διεξαχθεί με τη παρουσία 65 ομιλητών από όλο τον κόσμο και ένα κοινό προερχόμενο από 58 χώρες, σε μια άσκηση συνδεσιμότητας και συνεργασίας ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους creatives.

Στη διάρκεια της OFFF λαμβάνουν χώρα εργαστήρια, masterclasses, ένας διαγωνισμός για ανερχόμενους επαγγελματίες, καθώς και αρκετές άλλες δραστηριότητες από χορηγούς και συνεργάτες. Όπως επισημαίνει, «με ενθουσιασμό, η Interweave συνεχίζει τη στήριξή της στο φεστιβάλ και παρίσταται δυναμικά σε εκδηλώσεις που φέρνουν πιο κοντά την creative και digital κοινότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα