Η Intersel εξαγοράζει την Upstream

Στην εξαγορά της Upstream προχωρά η Intersel, διεθνής επενδυτικός οργανισμός με τεχνογνωσία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και παρουσία στις αναδυόμενες αγορές. Στο πλαίσιο της εξαγοράς, ο Salim Khoury, Πρόεδρος της Intersel, αναλαμβάνει Εκτελεστικός Πρόεδρος της Upstream. Ο Khoury διαθέτει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και scaling επιχειρήσεων στις αναδυόμενες αγορές.

Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο περιλαμβάνει MBA από το Manchester Business

School και προγράμματα executive education από το Harvard και το London Business School. «Είναι τιμή μου να αναλάβω αυτόν τον ρόλο και να γίνω μέλος μιας εταιρείας που έχει επιδείξει τόσο ισχυρό ιστορικό ψηφιακής καινοτομίας», δήλωσε ο Salim Khoury.

«Η διεθνής εμβέλεια και το δυναμικό της Upstream είναι εξαιρετικά, και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ομάδα για να ξεκλειδώσουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και μετασχηματισμού». «Αυτή η εξαγορά είναι μια ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης σε όλα όσα έχουμε οικοδομήσει», σημείωσε ο Δημήτρης Μανιάτης, CEO της Upstream. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω τον κ. Khoury ως Εκτελεστικό Πρόεδρο. Η τεχνογνωσία του στις τηλεπικοινωνίες, η βαθιά γνώση της αγοράς και η διεθνής του εμβέλεια θα είναι πολύτιμα στοιχεία καθώς επεκτείνουμε τις λύσεις μας και εισερχόμαστε σε νέες αγορές». Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί επίσης την ολοκλήρωση της δεκαετούς παρουσίας της Actis ως κύριου επενδυτή της Upstream.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Intersel,Upstream