Η Häagen-Dazs «επιστρέφει» στην Bartle Bogle Hegarty

Σε global lead creative agency της Häagen-Dazs αναδείχθηκε η Bartle Bogle Hegarty, αναλαμβάνοντας ξανά τον δημιουργικό λογαριασμό της εταιρείας από τα ‘90s. Ο διορισμός της BBH προέκυψε μετά από διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν επίσης οι VCCP και Dentsu Creative.

Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός, το 2019, είχε αναδείξει ανάδοχο το agency

Forsman & Bodenfors, ιδιοκτησίας Stagwell. Η BBH συνεργαζόταν με το brand παγωτού στις αρχές του 1990, χρησιμοποιώντας ως δημιουργικό όχημα τον αισθησιασμό, όπως στην press καμπάνια «Dedicated to pleasure» και στην πρώτη τηλεοπτική καμπάνια του, «Heat», το 1995.

«Δεν είναι το πρώτο μας “ραντεβού” με την BBH. Μετά την ανάληψη του λογαριασμού από αυτήν το 1990, η Häagen-Dazs έγινε σύντομα η πιο πολυσυζητημένη μπάρκα παγωτού παγκοσμίως, χάρη στην disruptive τοποθέτηση του brand και την πολιτισμική και δημιουργική ανωτερότητα του agency», σημείωσε ο Manuel Garabato, Global Brand Director της Häagen-Dazs.

«Τώρα, αναζωπυρώνουμε τη σχέση αυτή με σκοπό να προσεγγίσουμε την κατηγορία με γενναιότητα και προκλητικότητα μέσα από μια χαρακτηριστική νέα παγκόσμια brand πλατφόρμα», συμπλήρωσε.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα