Η Freenow και η Karhoo συνεργάζονται στις υπηρεσίες μετακίνησης

Η Freenow, το super app μετακίνησης στην Ευρώπη και η Karhoo, μια παγκόσμια πλατφόρμα B2B για ολοκληρωμένη κινητικότητα, προχώρησαν σε συνεργασία, η οποία στοχεύει να κάνει τα ιδιωτικά και επαγγελματικά ταξίδια πιο αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες μετακίνησης.

Η Karhoo βελτιώνει τις λύσεις μετακίνησης που προσφέρει, ενσωματώνοντας την πλατφόρμα της Freenow για να εξυπηρετήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον ξενοδοχειακό, ταξιδιωτικό και εταιρικό κλάδο, συμπεριλαμβανομένων

των Accor και SNCF Connect. Το δίκτυο της Freenow με περισσότερα από 200.000 οχήματα, πλέον θα είναι διαθέσιμο και μέσω της πλατφόρμας Karhoo.

Η Freenow και η Karhoo σήμερα παρουσιάζουν τη συνεργασία τους στην Ελλάδα, την Αυστρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η σταδιακή τεχνική ολοκλήρωση αναμένεται να ολοκληρωθεί για όλες τις αγορές έως τις αρχές του 2024. Ταυτόχρονα, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στο σύντομο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα